Proizvodi

Miševi

Miševi

Ergonomski dizajn, anatomski oblik, kvalitet i moderan izgled prožeti su kroz asortiman MS miševa. U raznim veličinama, bojama, dimenzijama i brzinama prilagođavaju se svakoj radnoj površini i korisniku.

Saznaj više
Tastature

Tastature

Za svakodnevni rad na računalu, surfovanje ili igranje, potrebna Vam je žičana ili bežična tastatura. Od osnovnih cjenovno najpristupačnijih tastatura do bluetooth univerzalnih tastatura za ljude u pokretu, izaberite onu koja najviše odgovara Vašim potrebama.

Saznaj više
Slušalice

Slušalice

Ponesite svoj soundtrack kroz život uz kvalitetne MS slušalice. Razgovarajte putem mobitela ili Interneta hadsfree. Izaberite veće ugodne on ear slušalice ili male neprimjetne in ear slušalice u raznim bojama. Ako Vas žica ograničava, odaberite bežične ili bluetooth slušalice i budite slobodni.

Saznaj više
Zvučnici

Zvučnici

Život je lijepši uz muziku. Izaberite između stereo zvučnika, modela uz subwofer i 2 ili 5 satelita, mini džepnog zvučnika ili bežičnog bluetooth zvučnika i okružite se ugodnim i kvalitetnim zvukom na poslu, kod kuće ili u prirodi. Uživajte u dobroj muzici!

Saznaj više
Gaming

Gaming

Promijenite doživljaj igranja. Bilo da vam je najdraža avantura, pucačina, strategija ili simulacija imamo pravu stvar za Vas. Gaming miševi s čak osam programibilnih tipki, izdržljive i stabilne tastature sa LED svjetlima, ili 3 u 1 kontroleri s dvostrukim vibracijskim motorom. Unaprijedite svoju igru s MSom.

Saznaj više
PC dodaci

PC dodaci

Web kamere za snimanje, slikanje i razgovore s najbližima uz video vezu. Jednostavniji i organiziraniji rad na Vašem računalu uz USB hubove. Učinite život jednostavnijim i funkcionalnijim uz MS dodatke.

Saznaj više
Auto dodaci

Auto dodaci

Provodite puno vremena u autu? Dosadile su Vam radio stanice? Povežite svoju omiljenu playlistu s auto zvučnicima i uživajte.

Saznaj više
Notebook dodaci

Notebook dodaci

Nezamisliv Vam je život bez Vašeg prijenosnog računara? Uvijek je uz Vas? Zaštite svoje prijenosno računalo uz MS multipraktične torbe i ruksake. Ohladite ga na optimalnu radnu temperaturu uz MS hladnjake. Odaberite siguran univerzalni zamjenski punjač.

Saznaj više
Tablet i mobitel dodaci

Tablet i mobitel dodaci

Iskoristite sve funkcionalnosti koje vam pružaju MS tablet dodaci. Postavite Vaš tablet ili mobitel u naše elegantne futrole, zaštite ga od prašine, ogrebotina i oštećenja i olakšajte si rad s ugrađenim držačem.

Saznaj više
Punjači

Punjači

Zidni i auto punjači s micro USB priključkom ili s USB utorom. Kvalitetni, sigurni i pouzdani punjači za Vaše mobilne telefone, tablete i ostale elektroničke uređaje. Sukladni rigoroznim EU direktivama što je potvrđeno i s RoHS i CE certifikatima.

Saznaj više
Kabeli

Kabeli

Povežite svoje računalo, mobitel, printer ili periferni uređaj s pouzdanim MS kabelima.

Saznaj više
Kućišta

Kućišta

Ukoliko želite kreirati svoje računalo, odaberite jedno od MS kućišta. Modeli za posao, kućnu upotrebu ili igranje. Odaberite MS napajanje kao posljednju i najčvršću kariku u kreiranju svog računala.

Saznaj više
Napajanja

Napajanja

MS napajanja razvijena su prema strogim EU standardima kvalitete sukladno CE i RoHS direktivama. Pouzdan su partner u pokretanju Vaših računala.

Saznaj više
Zamjenski potrošni materijal

Zamjenski potrošni materijal

Pronađite model zamjenskog tonera i tinte za svoj pisač i ostvarite značajnu uštedu u cijeni. U ponudi imamo velik izbor tonera i tinti, a na sve naše proizvode nudimo garanciju od 12 mjeseci.

Saznaj više