O nama

Brand

MS je privatna robna marka M SAN Grupe koja objedinjuje proizvodnju i prodaju perifernih uređaja, dodataka, kabela, kućišta i napajanja. Uz tradiciju dugu 13 godina, uspješno posluje na hrvatskom tržištu i tržištima regije (Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora i Kosovo) te širi svoje poslovanje i na druga tržišta EU. Portofolio MS proizvoda sadrži miševe, tastature, slušalice, zvučnike, dodatke za mobitele, prenosne i desktop  računare, kablove kao i  kućišta i napajanja za računare. Svaka faza proizvodnog ciklusa podliježe strogoj kontroli kvaliteta čime se dodatno osigurava pouzdanost i funkcionalnost svakog uređaja, te konačno i kvalitetan proizvod po pristupačnoj cijeni.  

Od kraja 2013. godine MS je predstavljen tržištu s potpuno novim prepoznatljivim vizuelnim identitetom, modernog, privlačnog i tehnološki osviještenog dizajna.  Kontinuiranim razvojem novih proizvoda i grupa proizvoda skladno sa zahtjevima tržišta, MS je uvijek korak ispred ostalih. Ove je godine cilj MS-a postati  vodeći brand u Hrvatskoj i regiji, proširiti se na tržišta EU te učvrstiti poziciju prepoznatljive robne marke koja je sinonim za kvalitet i pouzdanost. 


Proizvodnja

Razvijanje ideja za nove proizvode i njihovo uspješno lansiranje kreće od tima marketing stručnjaka u Hrvatskoj kroz segmentiranje tržišta, odabira ciljne grupe i identifikaciju njihovih potreba. Proces kasnije prati kvalitativan razvoj proizvoda i izrada prepoznatljivog modernog dizajna. 

Prije samog proizvodnog procesa, svaki novi proizvod prolazi testnu fazu kontrole kvaliteta do zadovoljavajućeg nivoa tehničke funkcionalnosti i izgleda.

   


MS proizvodnja locirana je u gradu Dongguan u Kini, u tvornici MS Industrial osnovanoj 2001. godine. Tvornica zapošljava više od 500 radnika, 30 inženjera razvoja i 20 inženjera  kontrole kvalitete (QC).


Kontrola kvaliteta

Posebna se važnost posvećuje kontroli kvaliteta koja se provodi kroz stroge postupke i procese. Uključuje nadzor nad proizvodnjom u prvotnoj fazi izrade idejnog rješenja te pratnju redovnog procesa proizvodnje. 

Odjeljenje kontrole kvalitete (QC) je nezavisno odjeljenje sastavljeno od vrhunskih kineskih inženjera i stručnjaka kontrole kvaliteta s područja Hrvatske i Srbije. U krajnoj liniji, kvalitet MS proizvoda je u skladu sa  rigoroznim EU direktivama u znaku RoHS i CE sertifikata kvaliteta.

   Kontrola kvalitete  

Kontakt

ms_start@msan.hr

komponente@msan.hr

Telefon: +385 1 6611 610


M SAN Grupa d.d.
Buzinski prilaz 10
10010 Zagreb

ms_start@msan.hr

Telefon: +385 1 6611 610


M SAN Grupa d.d.
Buzinski prilaz 10
10010 Zagreb

info@mrservis.hr

Telefon: +385 1 6401 111


MR Servis d.o.o.
Dugoselska ulica 5
10370, Rugvica, Dugo Selo

Kontaktirajte nas

Zahvaljujemo se na Vašem interesu za MS proizvode!
Ovaj obrazac namijenili smo za Vas, kako bi nam mogli poslati upit ili prijedlog po pitanju naše ponude ili sugestije za unaprijeđenje ovih stranica.

Misija

Proizvoditi kvalitetne, funkcionalne i pouzdane proizvode po pristupačnoj cijeni.

Vizija

Postati vodeća robna marka perifernih uređaja i dodataka u Hrvatskoj i regiji jugoistočne Europe te dodatno rasti na ostalim međunarodnim tržištima. 

Istovremeno poboljšavati kvalitet i širinu asortimana kroz strogo kontrolirani proizvodni proces, osluškivanje tržišta i odgovaranje na potražnju s novim modernim proizvodima te plasiranje proizvoda kroz nove prodajne kanale. 

Naš krajnji cilj je zadovoljan korisnik.

M SAN Grupa - distributer