Dodaci i oprema

MODULE univerzalne, moderne i praktične futrole za mobilne telefone jedinstvene su na tržištu. Mobilni telefon  je lako pričvrstiti uz pomoć vakumskih priljepaka. Futrole dolaze u crnoj i bijeloj boji u tri veličine: 4“, 4.5“ i 5“ jednostavno ih je koristiti uz sve modele mobilnih telefon. Vaš Mobilni telefon možete jednostavno odložiti na sto uz mogućnost rotacije mobilnog telefona za 360° i pozicioniranje  mobilnog telefona  horizontalno ili vertikalno uz ugrađeni stalak. Ni fotografisanje s MODULOM nije problem. U MODULE uz mobilni telefon možete pospremiti i nužne kartice kako bi Vam sve što Vam treba bilo pri ruci.

Potražite model po Vašem ukusu kod naših partnera i na www.ekupi.me i iskoristite pun potencijal Vašeg mobilnog telefona i uz to ga zaštitite od oštećenja

Kontakt

ms_start@msan.hr

komponente@msan.hr

Telefon: +385 1 6611 610


M SAN Grupa d.d.
Buzinski prilaz 10
10010 Zagreb

ms_start@msan.hr

Telefon: +385 1 6611 610


M SAN Grupa d.d.
Buzinski prilaz 10
10010 Zagreb

info@mrservis.hr

Telefon: +385 1 6401 111


MR Servis d.o.o.
Dugoselska ulica 5
10370, Rugvica, Dugo Selo

Kontaktirajte nas

Zahvaljujemo se na Vašem interesu za MS proizvode!
Ovaj obrazac namijenili smo za Vas, kako bi nam mogli poslati upit ili prijedlog po pitanju naše ponude ili sugestije za unaprijeđenje ovih stranica.

Misija

Proizvoditi kvalitetne, funkcionalne i pouzdane proizvode po pristupačnoj cijeni.

Vizija

Postati vodeća robna marka perifernih uređaja i dodataka u Hrvatskoj i regiji jugoistočne Europe te dodatno rasti na ostalim međunarodnim tržištima. 

Istovremeno poboljšavati kvalitet i širinu asortimana kroz strogo kontrolirani proizvodni proces, osluškivanje tržišta i odgovaranje na potražnju s novim modernim proizvodima te plasiranje proizvoda kroz nove prodajne kanale. 

Naš krajnji cilj je zadovoljan korisnik.

M SAN Grupa - distributer