Bluetooth

Zašto bi ugodan i kvalitetan zvuk bio rezervisan za velike i skupe zvučničke sisiteme? Ne dajte da vas žica ograničava u slušanju Vaše omiljene muzike. MS za Vas ima tri nova modela bluetooth zvučnika: CYLINDER, PULSE i CAPSULE. Ovi zvučnici snage 3W i punjive baterije do 500mAh imaju domet 10 metara. Jednostavno se spajaju s uređajima koji podržavaju bluetooth tehnologiju. Idealni dodaci uz mobilne telefone u prirodi, kod kuće, u autu ili u kancelariji. Spojite se u nekoliko sekundi i uživajte u glazbi. Kod naših partnera potražite model koji je baš po Vašem ukusu i izaberite između crnog, bijelog, bakrenog ili srebrenog zvučnika!

Uz nove bluetooth zvučnike provjerite i ostale novosti iz bluetooth zone: 

PRIME slušalice i SHELL tastature za tablet računala. 

PRIME slušalice su ugodne on-ear slušalice kvalitetnog zvuka te punjivom baterijom koja radi osam sati. PRIME, baš kao i zvučnici, podržavaju hands-free razgovore, mijenjanje glasnoće te mijenjanje pjesama. 

SHELL je nova univerzalna tastatura za tablet računare kompatibilna sa svim modelima tableta koji podržavaju bluetooth tehnologiju koje pokreće Android, iOS ili Windows operativni sustavi.  

Potražite model zaVaše potrebe iz MS bluetooth zone kod naših partnera i na www.ekupi.me i uživajte u lakoći korištenja.

Kontakt

ms_start@msan.hr

komponente@msan.hr

Telefon: +385 1 6611 610


M SAN Grupa d.d.
Buzinski prilaz 10
10010 Zagreb

ms_start@msan.hr

Telefon: +385 1 6611 610


M SAN Grupa d.d.
Buzinski prilaz 10
10010 Zagreb

info@mrservis.hr

Telefon: +385 1 6401 111


MR Servis d.o.o.
Dugoselska ulica 5
10370, Rugvica, Dugo Selo

Kontaktirajte nas

Zahvaljujemo se na Vašem interesu za MS proizvode!
Ovaj obrazac namijenili smo za Vas, kako bi nam mogli poslati upit ili prijedlog po pitanju naše ponude ili sugestije za unaprijeđenje ovih stranica.

Misija

Proizvoditi kvalitetne, funkcionalne i pouzdane proizvode po pristupačnoj cijeni.

Vizija

Postati vodeća robna marka perifernih uređaja i dodataka u Hrvatskoj i regiji jugoistočne Europe te dodatno rasti na ostalim međunarodnim tržištima. 

Istovremeno poboljšavati kvalitet i širinu asortimana kroz strogo kontrolirani proizvodni proces, osluškivanje tržišta i odgovaranje na potražnju s novim modernim proizvodima te plasiranje proizvoda kroz nove prodajne kanale. 

Naš krajnji cilj je zadovoljan korisnik.

M SAN Grupa - distributer